Seka Aleksić: Veoma sam zadovoljna svojim izgledom

Seka Aleksić: Veoma sam zadovoljna svojim izgledom

Autor: | 02/01/2013

0


Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić novogodišnje praznike provode u Australiji. Pevačica je pre nedelju dana u pratnji muža otputovala na daleki kontinent, gde ima turneju. Poznati par će u zemlji kengura provesti dobar deo zime, a otkrili su, između ostalog, svoje utiske o protekloj godini i planovima i željama za budućnost.

Po čemu ćeš pamtiti 2012. godinu?
- Godinu za nama pamtiću po pesmama, uspešnim nastupima, brojnim druženjima sa fanovima i lepim iznenađenjima koja su mi priredili. Pamtiću je i po humanitarnim akcijama kojima sam bar na trenutak mališanima vratila osmeh na lice, po prijateljima koje sam stekla i, naravno, po trenucima za koje se Veljko potrudio da budu nezaboravni.

Raduješ li se što Novu godinu dočekuješ u Australiji?

- Neizmerno se radujem, jer sa prethodne turneje po Australiji nosim predivno iskustvo. Za sve moje koncerte vlada veliko interesovanje. Za mnoge nastupe ulaznice su rasprodate još početkom decembra. Srećna sam što ću u 2013. godinu ući zajedno sa fanovima iz Australije.

Koliko si kupaćih kostima ponela?
- Samo nekoliko omiljenih jer obožavam šoping i sigurno ću dopuniti svoju kolekciju.

Jesi li zadovoljna svojim izgledom ili bi želela još da smršaš?
- Veoma sam zadovoljna kako sada izgledam. Bila bih nezadovoljna kada u kupaćem kostimu ne bih imala šta da pokažem.

Priželjkuješ li da se u 2013. godini ostvariš kao majka?

- Takva pitanja smatram suvišnim, jer nema tog mladog bračnog para, a koji je normalan, da ne priželjkuje da se ostvari u ulozi roditelja.

Šta daruješ sebi i bližnjima za novogodišnje praznike?
- Srećnom me čini kada vidim radost kod osobe kojoj sam nešto poklonila. Volim da iznenađujem poklonima, tako da to često budu sasvim neočekivane, a ponekad i očekivane stvari. Verujem da ću i Veljka iznenaditi darom za Novu godinu, jer i ne sluti šta sam mu pripremila!

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti