Maja i Nemanja Milovanović: Krštenje kćerke Maše

Maja i Nemanja Milovanović: Krštenje kćerke Maše

Autor: | 03/01/2013

0

Najbolji mladi reli vozač Nemanja Milovanović zavetovao se na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj devojci Maji, koja mu je podarila kćerku Mašu. Iako uživa u adrenalinu koji mu donosi njegov sport, trenutke provedene sa suprugom i tromesečnom kćerkom Mašom, koju je mladi par nedavno krstio u crkvi „Svete Trojice“ u Banjaluci, smatra dragocenijim.
- Postao sam otac 17. septembra, nekoliko dana pred trku u Banjaluci, što mi je dalo dodatni adrenalin, snagu i energiju za boljim rezultatom, a uz to dobio sam još jednog navijača - duhovito kaže Nemanja za magazin "Hello!".
- Ti dani su mi najlepši u mojoj karijeri, a trku sam posvetio supruzi i kćerkici. Porodica je za mene nešto najlepše što može da se desi u životu. Uživamo u zajedničkim trenucima, kao i u odgajanju naše kćerke Maše, divne bebe koja se samo smeje. Već sada sam "slab" na nju, a njen osmeh daje smisao mom životu. Nedavno smo našu princezicu krstili u crkvi „Svete Trojice“ u Banjaluci. Bio je to dirljiv trenutak - kaže Nemanja koji uživa u braku punom romantike.

Tekst: Life Content, Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još