Bijonse: Atraktivnija nego ikad

Bijonse: Atraktivnija nego ikad

Autor: | 11/01/2013

0

Fotograf Teri Ričardson ponovo je obavio odličan posao za GQ, a pred njegovim objektivom ovaj put se opustila najpoznatija mlada majka na svetu. Bijonse krasi naslovnicu novog broja popularnog časopisa, a ta fotografija se i pre vremena pojavila na internetu i izazvala pravu medijsku buku. Samo dan kasnije GQ je na svojoj veb stranici objavio pet zvaničnih fotografija sa snimanja, a na njima Bijonse izgleda još bolje nego pre trudnoće.

Popularna pevačica usput je dala i veliki intervju, kako bi najavila svoj povratak na scenu, a u njemu se, između ostalog, dotakla i svog uspeha:
- Naporno sam radila i u detinjstvu kako bih dostigla ovaj cilj, a u trenutku kad sam napunila 30 godina mogla sam da radim šta želim. To sam dosegla. Osećam se zahvalno što sam u ovoj poziciji, ali žrtvovala sam puno toga i radila više od bilo koga koga poznajem, barem u muzičkoj industriji, te ponekad moram da se podsetim da to sve i zaslužujem - objasnila je i dodala da je nakon decenije na sceni svesna gde je njeno mesto:
- Znam da sam uticajna. Ali i uticajnija nego što će to moj mozak ikad moći da shvati i prihvati.

Foto: GQ

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bijonse

Pročitajte još

Najnovije vesti