Milica Todorović se sprema za "Beosong"

Milica Todorović se sprema za "Beosong"

Autor: | 14/01/2013

0

Sve popularnija mlada pevačica Milica Todorović, startovala je sa pripremama za predstojeći muzički festival "Beosong", čiji će pobednik predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj "Evroviziji". Milica se tako pre neko veče obrela na jednom popularnom prestoničkom splavu, gde je održano veče stend-ap komedije. Pevačica je pomno i uz smeh koji je doveo do suza, pratila Srđana Jovanovića, Marianu Aranđelović i Srđana Ivanovića, koji su odličnim skečevima oduševili prisutne.
Todorovićeva, inače miljenica Emira Kusturice, u čijoj se operi "Dom za vešanje" već oprobala kao glumica, u toku večeri konsultovala se sa glumcima u vezi sa svojim scenskim nastupom, uz koji će izvesti pesmu na ovogodišnjem "Beosongu".
Milica je uživala uz suši specijalitete i vino, a ko će još, pored nje, pokušati da na "Beosongu" izbori plasman i predstavlja našu zemlju na najprestižnijem evropskom muzičkom takmičenju, koje će se u maju održati u švedskom Malmeu, znaće se posle 20. januara, kada se zatvara konkurs za izbor srpske kompozicije.
Građani Srbije biraće našeg predstavnika za Malme 2013, tokom dvodnevnog muzičkog festivala "Beosong", koje će se održati u martu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti