Lepa Brena: U potrazi za duhovnim i telesnim pročišćenjem

Lepa Brena: U potrazi za duhovnim i telesnim pročišćenjem

Autor: | 16/01/2013

0


Lepa Brena je i ove godine otputovala na Tajland kako bi pročistila dušu i telo. Pevačica je još lani otkrila blagotvorni program detoksikacije, kada je sa suprugom Bobom Živojinovićem prvi put, za 20 godina braka, odlučila da ode na medeni mesec. Pošto im se dopala životna kultura Tajlanđana, odlučili su da svake godine u ovo vreme, neposredno posle praznika, otputuju na detoks-terapiju.
- Brena i Boba su se prošle godine na Tajlandu preporodili! Jeli su sveže voće, povrće i supice, a pili samo čajeve. Imali su dovoljno vremena da se posvete sebi i svom partnerskom odnosu. Snašli su se i sa vežbama joge, koje su svakog dana boravka tamo praktikovali. Tada su obećali sebi da će naći vremena da ponovo dođu i uživaju u svim blagodetima. To su i uradili jer su zaključili da nema lepšeg načina da se započne nova godina nego da se pronađe i povrati sopstveni sklad - otkriva naš izvor.
Sigurni smo da Brena uživa u čišćenju organizma, a prava zabava će nastupiti kada joj se pridruži i Seka Aleksić, koja se na ovu destinaciju zaputila iz Australije.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti