Suzana Mančić: U poslu sam pravi profesionalac

Suzana Mančić: U poslu sam pravi profesionalac

Autor: | 20/01/2013

0


Za sebe ne misli da je maler, ali da im je sklona - priznaje bez zadrške. Voditeljka Suzana Mančić sa osmehom se priseća svih pehova, pa i nezgoda sa snimanja - kada se, kako kaže, "polomila" u živom programu "Pesma i Bingo" ili kada joj je tokom snimanja emisije "ZAM" pala scenografija na glavu. Koliko puta su se samo, dok je radila, zadimile instalacije na svetlećem podijumu, ali nikada zbog toga nije prekinula snimanje.
- Mi smo profesionalci, pa radimo i kada se sve oko nas ruši. Međutim, uvek me slatko nasmeje jedan presedan koji smo napravili zbog najobičnije muve - priča voditeljka.
Bilo je to davno. Snimali su novogodišnji program u Sarajevu i sve je trebalo da protekne bez problema. Ko bi mogao da računa na sledeće:
- Hanka Paldum je izvodila svoju numeru, a ja sam čekala da završi, pa da izađem na podijum. Međutim, primetim ja da je nešto odjednom krenulo po zlu. Reditelj pokušava da kadrira pevačicu, ali ne uspeva. U kadru je nepozvan gost. Hanka se vrpolji, maše rukom, mrda glavom... a niko od nas ne zna šta joj se dešava. I na kraju, iznervirana, prekida plejbek sa povicima: "Ljudi, muha u studiju. Pomagajte!"
Snimanje je prekinuto, a muva koja se tu, kako su na kraju shvatili, krila još od leta, proterana je sa Marijin dvora na Koševo.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin