Nataša i Kristina Bekvalac: Brižne i moderne majke

Nataša i Kristina Bekvalac: Brižne i moderne majke

Autor: | 21/01/2013

0


Sneg, bljuzgavica i poledica nisu sprečili pop zvezdu Natašu Bekvalac da navuče kratku haljinu i sandale sa visokim potpeticama i tako sređena se zaputi na četvrti rođendan sestričine Petre, te u društvu sestre Kristine, male slavljenice i svoje mezimice Hane dođe u dečju igraoncu.
Doterane sestre Bekvalac juče su došle do dečje igraonice na Dorćolu i uprkos teškoćama ušle sa ćerkicama. Dok je Hanu nosila Mira, mama popularne pevačice, Nataša i Kristina su zajedničkim snagama donele Petru.
Popularne sestre Bekvalac na rođendan slavljenice došle su sa malim zakašnjenjem, a tamo ih je čekao Kristinin bivši suprug i Petrin tata Ivo Martinović, ali i drugi gosti. Torta u obliku dvorca stigla je kad i mala slavljenica, koja se nije odvajala od svog zeke, pa je negodovala čak i kada je tetka Nataša pokušala da joj pomogne da joj ne bi ispao.
Sa Petrinog rođendana izostao je Dragoljub Bekvalac, ali i Natašin dečko Vladimir Vuksanović. Dok su se devojčice igrale sa svojim gostima, mame i bake su razgovarale u posebnom kutku i povremeno proveravale Petru i Hanu, koje su uživale u igri sa drugarima.

Izvor: Alo
Foto: Alo / Oliver Bunić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin