Tarik Filipović: Imao sam sreću u nesreći

Tarik Filipović: Imao sam sreću u nesreći

Autor: | 24/01/2013

0


- Kako sam? Skršeno - rekao je popularni glumac i TV voditelj Tarik Filipović u razgovoru za Gloriju, dan nakon što je operisan u Klinici za ortopediju Akromion u Krapinskim Toplicama.
"Pod nož" je dospeo nakon što ga je u utorak posle podne na pešačkom prelazu u zagrebačkoj Ilici udario terenac Land Rover, kojim je upravljao 60-godišnjak.
- To je širok put od četiri staze i pešački bez semafora, za koji već godinama govorim da je jako opasan. Prvo sam propustio auto koji je vozio prebrzo, a drugi automobili su bili udaljeni tridesetak metara od mene. Kako sam se približavao sredini puta, pogledao sam udesno automobile iz drugog smera i u tom trenutku kao da me udario tenk - prisetio se Tarik saobraćajne nezgode u kojoj mu je slomljena leva potkolenica, a levo koleno je smrskano.
Vozač automobila koji je udario Tarika rekao je da se zamislio i prekasno primetio glumca, a kako je na putu bilo snega, nije uspeo na vreme da zakoči. Ipak, uprkos teškim povredama, 40-godišnji glumac ipak je srećan što se sve nije završilo - još gore.
- Auto iz suprotnog smera zakočio je pola metra od moje glave, tu sam imao mnogo sreće - rekao je Tarik u razgovoru za Gloriju, koga sada očekuje oko četiri meseca rehabilitacije.
Nakon što je saznala za nesreću, u bolnicu je dojurila Lejla Filipović (36), zabrinuta za zdravlje svog supruga.
Iako situacija nije nimalo lepa, Tarik ipak nije dopustio da prevladaju crne misli.
- Šta se dogodilo, dogodilo se. Treba optimistično gledati prema sutra i zato kažem - vratiću se još jači. Ili kako bi rekao bivši guverner Kalifonije: I'll be back - pronašao je Tarik Filipović i u lošim trenucima vremena za šalu.

Autor: Life Content
Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin