Velimir Bata Živojinović: Ne vraćam se glumi

Velimir Bata Živojinović: Ne vraćam se glumi

Autor: | 29/01/2013

0


Velimir Bata Živojinović uspešno se oporavlja od moždanog udara,koji je doživeo leta prošle godine. Legendarni sprski glumac, koji je sada vedrog duha, svakodnenvno vežba u fitnes centru banje Setlers, gde će ostati najmanje mesec dana.
Prema rečima lekara, Živojinović se oseća bolje i okrenuo se zdravom životu.
- Očekujemo da se nastavi pozitivan trend njegovog oporavka i da i aprilu-maju da bude tamo gde je bio pre prvog udara. U stvari, pretpostavljam da će Batino stanje biti bolje nego prethodnih godina, jer smo mu sada uradili temelje zdravog života. Ranije se malo kretao, dok danas uživa u pešaćenju. Ostavio je cigarete, a pušio je po dve-tri kutije - rekao Batin fizioterapeut Slavoljub Vezmar.
Popularni Valter istakao je za magazin “Gloria” da jedva čeka da se vrati kući i da mu nedostaju deca. Međutim, on za sada ne razmišlja o povratku na filmsko platno.
- Nema ništa o glume. Nisam spreman. Nikada nisam radio ofrlje, jednostavno ne mogu tako. Ako uloga od mene zahteva da hodam deset koraka unazad, ja to neću moći - rekao je Bata Živojinović, koji i pored tretmana prati dnevnu štampu, ali i dešavanja u njegovom voljenom klubu – Crvenoj zvezdi.
- Čitam dnevnu štampu, pratim šta se dešava. Znam da se Džaja vratio u Zvezdu. To je dobra stvar - rekao je Bata.
Njegova supruga Lula je ubeđena da će Živojinović vratiti pred kamere.
- Pre nego što se ovo desilo, potpisao je da radi film sa drugarom Stoletom Popovim iz Skoplja. Snimanje je stopirano dok se Bata ne oporavi. A kum Dragoslav Lazić stalno mu govori da u seriji 'Zvezdara', koja je nedavno počela da se emituje, ima ulogu za njega - rekla je Julijana Živojinović.

izvor: Telegraf.rs, Gloria

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin