Severina Vučković sprema spektakl za koncert u Areni

Severina Vučković sprema spektakl za koncert u Areni

Autor: | 03/02/2013

0


Da bi koncert 30. marta u Areni bio bolji od koncerta koji je na istom mestu održala u jesen 2009. godine, pevačica je, kako Blic saznaje, angažovala čak 200 ljudi.
- Na produkciji zajedno sa kreativnim timom čiji sam deo radi oko 200 ljudi iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. To je skupa produkcija jer se radi ozbiljno, temeljno i profesionalno. Pripremamo nešto na šta smo vrlo ponosni i nešto što će oduševiti kako kritičare tako i njene fanove. Biće to njen najintimniji performans za milionski auditorijum. I jedva čekamo 30. mart da to podelimo sa svima. Severina pravi parti na koji su svi pozvani - otkrio je za “Blic” Darko Marjanović, koji je prošle nedelje u medijima predstavljen kao misteriozni Severinin pratilac sa kojim je razmenila poljupce.
Darko je Severinin dugogodišnji prijatelj i poslovni saradnik:
- Seve mi je prijatelj i poslovni saradnik. Nisam ni stilista ni frizer, kako su napisali mediji. Ja sam arhitekta po obrazovanju i suvlasnik sam jednog beogradskog frizerskog salona. Bavim se kreativnim radom veoma dugo, radim kao izvršni producent i art direktor.
Darko podseća da hrvatska zvezda ništa ne prepušta slučaju i da se ne ugleda čak ni na svetske zvezde.
- Seve je izuzetno kreativna i maštovita, tačno zna šta želi i u kom pravcu ide. Nemamo uzore ni na svetskoj sceni. Žao mi je što ne mogu da vam otkrijem još detalja, ali kao neko ko od početka učestvuje u realizaciji koncerta mogu da kažem da će on biti nešto najbolje od nje - zaključio je Darko.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin