O’Cake haljina osvojila prvo mesto!

O’Cake haljina osvojila prvo mesto!

Autor: | 04/02/2013

0


Centralni hol tržnog centra "Delta siti", bio je od 16. januara do 3. februara obogaćen specijalno dizajniranim haljinama sačinjenim od ambalaže i ambalažnih materijala u okviru edukativnog projekta pod nazivom "Ambalaža-proizvod-potrošač-zaątita životne sredine". Ovu nesvakidašnju izložbu pod nazivom "Zakopčaj me selotejpom", organizovali su hrvatska kompanija "Tectus d.o.o.", Institut za ambalažu i tiskarstvo - IAT i stručni časopis "Ambalaža-REGprint" uz učešće velikog broja kompanija i sjajnih dizajnera koji su svoju inspiraciju ovoga puta pronašli u brendovima.
Zahvaljujući velikom broju glasova posetilaca izložbe, priznanje za najlepšu haljinu je osvojila kreacija Peđe Nerića inspirisana brendom O'Cake kompanije Jaffa iz Crvenke. Svoje omiljene kreacije posetioci su bili u prilici da podrže svakog dana koristeći specijalno pripremljene glasačke listiće i kutije.
U ime kompanije Jaffa iz Crvenke, nagradu je u društvu Peđe Nerića primio direktor marketinga , gospodin Aleksandar Poznanić. Sudeći po komentarima koji su se tokom svih dana trajanja izložbe mogli čuti u centralnom holu "Delta sitija", mnoge dame ne bi imale ništa protiv da "O'Cake haljinu" prošetaju čak i crvenim tepihom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jaffa