Novak Đoković: Važno mi je da sam okružen ljudima koji me vole

Novak Đoković: Važno mi je da sam okružen ljudima koji me vole

Autor: | 06/02/2013

0


Kineski obožavaoci najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića dočekali su svojih pet minuta, pošto je srpski sportista stigao da na društvenoj mreži QQ odgovori na njihova pitanja.
Najbolji teniser sveta je početkom januara lansirao i svoj nalog na kineskoj društvenoj mreži Weibo. U nepunih mesec dana Novak na Weibo stranici ima blizu 200 hiljada fanova.
Na pitanje da li misli da bi duel sa Endijem Marejem u finalu Melburna mogao da zameni obračun Rodžera Federera i Rafaela Nadala, Novak je rekao da je njegov rivalitet sa Škotom nešto sasvim drugo u odnosu na pomenuti Švajcarca i Španca.
- Ne mora da ga zameni, rivalitet mene i Mareja je sasvim drugačije od rivaliteta Rodžera i Rafe. Naši mečevi su još jedno interesantno rivalstvo na turu - rekao je Đoković dodajući da nije razmišljao o obaranju rekorda Federera od 17 titula na Gren slemovima, ali da želi da ih osvoji što više.
Jedan obožavalac iz Kine upitao je Novaka koji mu je Gren slem prioritet ove godine.
- Rolan Garos definitivno! Ali, ne bih imao ništa protiv da osvojim njega, Vimbldon i US Open - našalio se Novak.
Srpski teniser otkrio je i kako vidi sebe kroz deset godina.
- Kroz 10 godina? Hmmm, vidim sebe u ulozi oca - napisao je Novak uz nacrtani osmeh.
On je potom napisao da se najradije opušta u društvu devojke i prijatelja.
- Šetamo u prirodi, čitamo, kuvamo. Veoma mi je važno da sam okružen ljudima koji me vole, uz njih vratim energiju kada sam umoran ili neraspoložen - rekao je Nole dodajući i da nije lako kada se nađe u teškoj situaciji, ali da se uvek trudi da bude pozitivan i veruje da može sve da prevaziđe.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Novak Đoković