Adam Levin: Za moj uspeh zaslužna je joga

Adam Levin: Za moj uspeh zaslužna je joga

Autor: | 07/02/2013

0

Nakon uspeha koji je postigao sa svojim bendom "Maroon 5", američki pevač Adam Levin oprobao se i u drugim oblastima šoubiznisa. Sarađivao je sa mnogim slavnim muzičarima, imao nekoliko glumačkih uloga, a nastupio je i kao sudija u američkom šouu za muzičke talente "The Voice". Tridesettrogodišnji Adam rekao je da je za veliki deo njegovih uspeha zaslužna joga, koja mu je pomogla da se koncentriše.

- Ranije mi je bilo teško da sedim mirno, stalno sam želeo neku akciju. Joga mi je pomogla da razvijem sposobnost da budem fokusiraniji i da pravim bolje odluke jer mi je glava bistrija. To me je učinilo uspešnijim. Obožavam jogu i ne znam šta bih radio bez nje - otkrio je pevač u intervjuu za februarsko izdanjee magazina Men Health, na čijoj je naslovnoj strani. Adam je rekao i nešto o svom stilu oblačenja:

- Volim da nosim odeću u kojoj se osećam elegantno. Ali istovremeno volim i kada odeća ima priču, istoriju, neko značenje. Ne želim da kupim majicu i da onda odem na ručak i vidim da neko drugi nosi istu takvu majicu. Želim da moja odeća bude unikatna, nije neophodno da bude skupa, samo jedinstvena - kaže Adam.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin