Danijela Pantić: Zimovanje na staroj planini

Danijela Pantić: Zimovanje na staroj planini

Autor: | 09/02/2013

0

Voditeljka Danijela Pantić nedavno je bila na Staroj planini gde se odlično provela. Lepa plavuša provela je nekoliko nezaboravnih dana u snežnom bajkovitom ambijentu, a društvo su joj pravili njen emotivni partner, sestra sa porodicom i prijatelji. Novinarka će ovo zimovanje pamtiti po odličnom provodu i uživanju kako u zimskim sportovima tako i u spa-centru.

- Nisam nikad ranije bila na Staroj planini, pa sam želela da posetim ovo skijalište i pridružila sam se sestri i njenoj porodici na nekoliko dana pošto su oni pre mene uplatili aranžman. Pošto je društvo bilo veće, nikada nisam bila sama, danju smo skijali zajedno, a uveče smo uživali u spa-centru ili vežbali u teretani. Skijalište je dobro sređeno, kao i hotel koji nudi mnogo sadržaja, posebno za porodicu - kaže Danijela.

- Skijanje i plivanje su moji omiljeni sportovi. Još na početku jeseni počnem da planiram zimovanje i biram glečere i skijališta na kojima ću da skijam. Tokom sezone obično odem na desetak dana u Austriju ili Francusku na skijanje, a posle toga iskoristim i neki produženi vikend i uživam na stazama Kopaonika ili Jahorine, a ovoga puta opredelila sam se za Staru planinu - zaključuje Pantićeva.

Piše: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti