Sergej Ćetković: Kristina zavređuje svu moju ljubav i poštovanje

Sergej Ćetković: Kristina zavređuje svu moju ljubav i poštovanje

Autor: | 11/02/2013

0


Sergej Ćetković otkrio je zašto je škrt pred kamerama i da je nekada bio bolesno ljubomoran. U emisiji "Ja to tako" Sergej Ćetković je rekao da on jeste glava porodice, ali da u stvari iza svakog uspešnog muškarca stoji pametna žena.
- Postoji ona "ako je muškarac glava porodice, onda je žena vrat", moja Kristina je pametna žena i zavređuje svu moju ljubav i poštovanje - otvoreno je rekao pevač.
Posle konstatacije voditeljke da su njegovi prijatelji izjavili da je veoma ljubomoran, Sergej je iskreno priznao da je na početku braka bio bolesno ljubomoran.
- Na početku braka bio sam nesnosno ljubomoran, ali sa 23 godine, kada sam se oženio, drugačije gledaš na sve. Međutim, posle određenog vremena shvatiš da to ne donosi ništa dobro, da sam klasična budala s tim stavom. Dobro je imati malu dozu ljubomore da bi se održala strast, ali bolesna ljubomora nikako obrazložio je pevač.
Sergej Ćetković je priznao da je veliki romantik, a kako su rekli njegovi prijatelji, svoju ljubav prema Kristini zna da pokaže javno, tako je na dočeku jedne Nove godine uzeo mikrofon i rekao:
- Kristina, volim te!
Ćetković je pričao o svojim usvojenim ćerkicama Loli i Mili, koje nesebično voli. Priznao je da je s jednim detetom lako, ali da su kada su dobili drugu ćerku bili u velikoj konfuziji i da nije lako roditeljima s više dece. Svojim ćerkama će polako reći da su usvojene i podržaće ih ako nekada kasnije u životu požele da upoznaju svoje biološke roditelje.
Svim parovima koji žele da usvoje decu poručio je da ne razmišljaju previše nego da to urade odmah za svoju sreću i sreću te dece.
Sergej Ćetković će 14. februara, na Dan zaljubljenih, održati koncert u Kombak areni.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin