Nik Vujičić postao otac

Nik Vujičić postao otac

Autor: | 14/02/2013

0

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, Nik Vujčić sinoć je dobio sina kojeg je nazvao Kijoši Džejms Vujičić. Radosnu vest objavio je na svojoj Fejsbuk stranici.

- Rodio se Kijoši Džejms Vujičić. Hvala ti, Isuse - napisao je Vujičić. Na desetine hiljada njegovih poštovalaca uputilo je iskrene čestitke. Vujičić se februara prošle godine oženio je Kanae Mijaharu. Vest o tome da će njih dvoje postati roditelji Nik je saznao neposredno pre dolaska u Srbiju. Autor knjige „Life Without Limbs“ tokom boravka u našoj zemlji 21. i 22 septembra pošle godine izazvao je veliko interesovanje ljudi. Njegovi govori u Beogradu i Novom Sadu uverili su domaću publiku u neiscrpnu volju i entuzijazam ovog čoveka. Vujičić je gostujući na Pravnom fakultetu u Beogradu izjavio:

- Videćemo se još. Nadam se da ću jednom dovesti ženu i sina ovde. Želim da učinim sve što mogu za Srbiju i njene buduće generacije - poručio je on. Nik Vujičić, koji pati od retkog tetra-amelia sindroma održava podsticajna predavanja širom sveta o životu sa invaliditetom, nadi i pronalaženju smisla života. Bio je nominovan za nagradu „Mladi Australijanac godine“ 2005. Trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, u Kaliforniji.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Nik Vujičić

Najnovije vesti