Majkl Daglas: Oporavak nakon hemoterapije

Majkl Daglas: Oporavak nakon hemoterapije

Autor: | 15/02/2013

0

Majkl Daglas se šest meseci nakon poslednje hemoterapije i borbe sa rakom grla, oseća dobro. Kako prenosi Dejli mejl, lekari su ustanovili da se kancer nije povratio.

- Za sada je sve dobro. Pre nekoliko dana  imao sam šestomesečni pregled - izjavio je 68-godišnji glumac. On je  dodao da dosta  radi i da je nedavno dobio sjajnu poslovnu ponudu. Kada je pre tri godina objavio da boluje od raka grla, Majkl Daglas je istakao  da ne može da oprosti lekarima što bolest nisu otkrili  na vreme urprkos činjenici da je on redovno odlazio na  preglede.

- Otišao sam kod lekara u januaru i februaru i oni nisu otrkili ništa, dali su mi antibiotike. Ponovo sam imao preglede u maju i ponovo nisu ništa ustanovili. Javili su se problemi sa jezikom, a nakon letovanja u avgustu javio sam se lekaru i rekao mu: "Hej, nešto se dešava"- ispričao je Daglas. Glumac donekle pronalazi opravdanje za ovakve postupke u činjenici da se retko dešava da se kancer razvije na površini ispod jezika. Majkl Daglas hrabro nastavlja sa svojom borbom. Prošle nedelje se sa suprugom Ketrin Zitom Džons pojavio na premijeri njenog filma "Side effects".

Izvor: Blic
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin