Beosong: Finalisti pevaju još dve evrovizijske pesme

Beosong: Finalisti pevaju još dve evrovizijske pesme

Autor: | 16/02/2013

0


U finalu “Beosonga”, koje se održava 3. marta, izvođači će, kako nezvanično saznaje Telegraf, osim svoje numere morati da izvedu i dve pesme koje su nas ranije predstavljale na “Evroviziji”!
- Svi izvođači koji će učestvovati na “Beosongu” su obavešteni da će morati da pripreme još dve numere po svom izboru koje će izvesti ukoliko se plasiraju u finale, a u obzir dolaze isključivo pesme koje su Srbiju ili Jugoslaviju predstavljale na “Evrosongu” - ispričao je izvor Telegrafa blizak organizatorima “Beosonga”.
Biće zanimljivo videti koje će numere finalisti izabrati, da li će se neko odlučiti za “Molitvu” Marije Šerifović i “Lane moje” Željka Joksimovića, ili će možda prednost imati pevači iz osamdesetih ili sedamdesetih.
Da podsetimo, u polufinalu “Beosonga”, koje se održava 2. marta, takmičiće se 15 kompozicija, a pet numera koje dobiju najviše glasova gledalaca će se plasirati u finale. Finalista koji dobije najveći broj glasova gledalaca predstavljaće Srbiju na “Pesmi Evrovizije” koja se od 14. do 18. maja održava u Malmeu u Švedskoj.
Festival “Beosong” će voditi Maja Nikolić, voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a.
Inače, javni žreb kojim će biti određeno kojim će redosledom takmičari nastupati na festivalu biće održan u ponedeljak, 18. februara, u holu RTS-a u 17 časova.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još