Bijonse: Muž je moje uporište

Bijonse: Muž je moje uporište

Autor: | 20/02/2013

0


Da majčinstvo zaista potpuno menja žene, pokazala je i Bijonse u vrlo intimnom intervjuu sa Oprom Vinfri, u kojem je otkrila neke detalje koje je pre bilo nemoguće izvući iz nje.
Bijonse nije jedna od onih zvezda koje svoj privatni život svakodnevno serviraju na tacni, tim pre njen nedavno objavljeni dokumentarac u kom priča o majčinstvu, braku, pobačaju i životu u svoja četiri zida i te kako je iznenadio javnost. O povratku na scenu, i mnogo čemu drugom, pričala je sa Oprom.
- Rođenje kćerke nije umanjilo tvoju strast za nastupe? - upitala ju je Opra.
- Ne! Odradila sam nastup tri meseca nakon porođaja, što je stvarno bilo ludo. Nikada pre nisam rodila, nisam znala da ću dobiti dvadeset i sedam kilograma i sve te stvari - odgovorila joj je Bijonse i dodala da je "jako srećna što ima svoj posao jer ga voli."
Ipak, više od svega voli svog supruga Džej Zija u kojem pronalazi najveći životni oslonac. Njih dvoje su ove godine proglašeni za najuticajniji selebriti par.
- Bez njega ne bih bila žena kakva jesam. On je moje uporište - kazala je.
- Džej mi je pomogao na bezbroj načina! Mi smo godinu i po bili samo prijatelji, a tek smo onda otišli na sastanak. Godinu i po smo funkcionisali samo preko telefona. Takvi temelji su veoma bitni za vezu. Imati nekoga ko ti tako odgovara, to je jako važno. On je zaista iskren.
Osim turneje "The Mrs. Carter Show", koja počinje u aprilu u Beogradu, slavna pevačica je najavila i novi album koji će svetlo dana ugledati već ove godine.

Autor: Life Content
Izvor: RTL
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti