Marina Perazić: Jedva čekam koncert u Beogradu

Marina Perazić: Jedva čekam koncert u Beogradu

Autor: | 21/02/2013

0

Posle skoro tri decenije, bend "Denis i Denis" koji je osamdesetih godina žario i palio Jugolavijom, opet je na turneji kojom i domaći muzički kanal VH1 zvanično označava početak svog rada. Pevačica Marina Perazić kaže da joj čast, ali i odgovornost što domaći VH1 sa ponosom najavljuje baš koncert Denis&Denis, zakazan za 7. mart u prostoru "Mikser house". Perazićeva je uz široki osmeh novinarima rekla da je sada sa Davorom Toljom u dobrim odnosima, iako decenijama unazad nisu imali baš lepe reči jedno za drugo.
- Prošlost ne možemo menjati i nećemo je dirati. Ono što je bitno je da je on mene posle 25 godina pozvao i da smo opet tu. Na koncertu ćemo svirati sve pesme koje sam snimila dok sam bila u grupi i ništa nećemo da menjamo. Želimo da originalni zvuk i pozitivni duh vremena u kojem su te pesme nastajale prenesemo na publiku. Neke ćemo da podsetimo, a drugima da pokažemo kako je to nekad bilo - kaže Marina za Mondo.
- Zaista sam bila pozitivno iznenađena i imala ogromnu tremu na koncertu u Zagrebu jer nisam ni znala da tamo imamo toliko fanova, posebno među mlađim generacijama. Beograd je nekako uvek bio taj koji nas je "gurao", a sada nam se i Zagreb odužio. Jedva čekam da zapevam u ovom divnom novom prostoru - rekla je Marina. Ona dodaje da će ih na bini biti ukupno deset, a pored pesama nastalih osamdesetih, Denis i Denis će na beogradskom koncertu predstaviti i novi album na kojem peva Rubi Montanari Knez.
- To je njihov novi album i verujem da će se publici dopasti. Ja ne radim ništa novo - nemam vremena. Jedino, ako me opet pozovu u "Farmu" rado ću prihvatiti poziv jer mi je potreban novac. Sa honorarom od učešća mogu kćerki da platim celu godinu na fakultetu i ne vidim razlog zašto bih odbila - kaže Marina. Ona kaže da postoji mogućnost da grupa posle turneje izda živi album jer nisu ni bili svesni koliko su popularni među generacijama koje nisu ni bile rođene kada je ona bila seks simbol Jugoslavije.
- To je bilo jedno drugo vreme i svesna sam muzičkog uticaja koji smo tada imali, ali sam se zaista iznenadila saznanjem da smo i danas među najpopularnijim. Hvala svima koji cene ono što radim i ono što smo nekad radili. Muzika i kultura uopšte brišu geografske granice i uspostavljaju jedan lepi veliki kulturni prostor.
Koncert grupe Denis i Denis biće održan 7. marta u prostoru Mikser House, a vrata ovog jedinstvenog prostora biće otvorena već od 20 časova. Ulaznice po cenama od 1.600 za običnu i 2.600 za VIP se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još