Aca Lukas: U planu koncert na Marakani

Aca Lukas: U planu koncert na Marakani

Autor: | 22/02/2013

0

Aca Lukas nastpio je sinoć u punoj hali Jezero u Kragujevcu, i pored toga što je bio veoma bolestan. Pevač je pred koncert primio tri flaše infuzije, jer je bolestan već nekoliko dana i imao je temperaturu 39,7. Ali, to ga nije sprečio da održi koncert pred 6.000 ljudi, a da publika ništa ne primeti.

- Pošto je sve bilo rasprodati nisam mogao da otkazujem koncert. Došao sam iako sam bolestan. Rekao sam da nema otkazivanja makar pevao iz kreveta.

Inače, Kurir otkriva da će popularni folker, koji je od 2008. čak sedam puta punio Arenu, zapevati za tri i po meseca na najvećem srpskom stadionu. Naime, on je namerio da 8. juna napravi koncert na Marakani.
- Lukasu je Arena već odavno postala tesna. Ima armiju fanova koji će bez problema napuniti Marakanu. Folker će na Zvezdinom stadionu napraviti spektakl kakav dolikuje i njemu i njegovim obožavaocima. Na koncertu neće biti samo beogradska publika, već  i veliki broj ljudi iz okruženja. Već se organizuju autobusi iz unutrašnjosti Srbije, ali i celog regiona. To će za sve one koji vole Acu biti posebna vrsta doživljaja jer ovakav koncert pod vedrim nebom i na tolikom prostoru, predstavlja jednu posebnu dimenziju – otkriva izvor Kurira. Pre Lukasa, na najvećem srpskom stadionu jednom je održala koncert folk diva Ceca Ražnatović i čak tri puta najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin