Robi Vilijams: Koncert u Zagrebu 13 avgusta

Robi Vilijams: Koncert u Zagrebu 13 avgusta

Autor: | 22/02/2013

0

Britanska zvezda Robi Vilijams u okviru svoje evropske turneje "Take The Crown" održaće koncert u Zagrebu, 13. avgusta na stadionu Maksimir. Cela turneja Robija Vilijamsa koncipirana je za stadione a u nedostatku adekvatnog u Beogradu koji može da primi zahtevnu produkciju, jedini koncert u regionu održaće se u Zagrebu.
Redovna prodaja ulaznica počinje u petak, 28. februara u 10:00 sati na svim prodajnim mestima sistema Eventim a cene će se kretati od 34 evra do 160 evra. Povodom turneje, Robbie je rekao:
- Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsetili kako je poseban osećaj izvoditi svoje pesme ispred mnoštvo publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji idu uz to!
Robi je rođen 13. februara 1974. godine u Engleskoj, a popularnost je stekao kao član popularnog boy benda "Take That". Ipak, najveću slavu doio je kao solo izvođač, tokom koje je oborio rekorde i održao turneje i koncerte koji su mu osigurali reputaciju izvođača sa najboljim live nastupima i velikim tiražima albuma.
Širom sveta prodao je preko 70 miliona albuma, što ga pozicionira među najprodavanije svetske izvođače. U 2006. godini Robi Vilijams je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda jer u jednom danu prodao 1,6 miliona ulaznica za koncerte na turneji "Close Encounters". Šest njegovih albuma nalaze se među 100 najprodavanijih albuma. Dodeljeno mu je 17 Brit nagrada, više nego bilo kojem drugom izvođaču.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti