Kamila Mekonahi: Savršena figura samo dva meseca nakon porođaja

Kamila Mekonahi: Savršena figura samo dva meseca nakon porođaja

Autor: | 26/02/2013

0

Manekenka Kamila Mekonahi (31) imala je tokom prethodne nedelje trijumfalni povratak na crveni tepih kojim je pokazala svoju savršenu figuru samo osam nedelja nakon što je dobila sina Livingstona. Supruga slavnog holivudskog glumca Metjua Mekonahija, viđena je na crvenom tepihu dva puta tokom prethodne nedelje - na dodeli Spirit nagrada u Santa Moniki 23. februara, kao i dan ranije na Red carpet Style žurki u Los Anđelesu. Ona je u petak nosila crno odelo, dok je u subotu izabrala prelepu Escada haljinu u boji korala dok je pozirala sa svojim slavnim suprugom.

Kamila je otkrila da je moguće da će uskoro da izda knjigu sa svojim savetima za zaposlene majke poput nje.
- Zapisujem sve stvari koje moram da znam o proizvodima i stvarima koje svaka buduća majka mora da zna - izjavila je ona, ali i dodala da još uvek ništa ne želi da otkriva o tome da li će odlučiti da objavi svoje savete.
Metju i Kamila važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova. Upoznali su se 2006. godine, dve godine kasnije dobili su sina Levija, a kćerka Vida rođena je 2010. Par se venčao prošlog juna u gradu Ostinu u američkoj državi Teksas, a 28. decembra dobili su i sina Livingstona.

Autor: Life Content
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Metju Mekonahi

Pročitajte još