Robi Vilijams: Supruga i ja planiramo još dece

Robi Vilijams: Supruga i ja planiramo još dece

Autor: | 03/03/2013

0


Mnogi su se obradovali kada su se pojavile glasine da bi Robi Vilijams mogao da bude novi član žirija britanske verzije šoua "X Faktor", ali izgleda da od toga neće biti ništa jer je pevač izjavio da želi da se posveti porodici. Izgleda da će producenti šoua morati da pronađu novog kandidata za ovaj posao, pošto iz Robijevog tima kažu da je pevač sada previše zauzet, a i otkrio je da bi se sada najradio vratio u Majami, gde sada živi, i gde ga čekaju supruga Ajda i kćerkica Teodora Rouz.
- Ovde je sumorno, posebno tokom poslednjih nekoliko nedelja. Supruga mi je poslala svoju fotografiju na kojoj je na plaži u Malibuu u majici kratkih rukava. Pomislio sam: "Znam gde bih radije bio!". Pevač je otkrio i da se nada da će uskoro imati još dece.
- Moja kćerkica je predivna. Imaćemo još dece jer su deca neverovatna.
Ipak, njegovi planovi za proširenje porodice moraće malo da sačekaju, pošto ga uskoro očekuje turneja, što je još jedan razlog zašto ne može da se priključi ekipi "X Faktora". Robi je rekao da mu je posebno žao jer neće moći da radi sa svojim kolegom iz benda "Take That" Gerijem Barlovom:
- Bilo bi sjajno kada bi smo i Geri i ja bili u šou. Audicije su u isto vreme kada i moja turneja, pa ne bih mogao to da postignem.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin