Tejlor Svift: Od 2010. bila sam samo sa dva muškarca

Tejlor Svift: Od 2010. bila sam samo sa dva muškarca

Autor: | 06/03/2013

0


Mlada zvezda Tejlor Svift fotografisala se za naslovnu stranu magazina Vanity Fair za aprilsko izdanje.
Ova 23-godišnja pevačica, otkrila je neke detalje iz svog privatnog života, koji su zanimali mnoge njene fanove.
O svom ljubavnom životu, rekla je:
- Ako želite pravu istinu i veliko otkriće, od 2010. godine bila sam sa tačno dva muškarca - Herijem Stajlsom i Konorom Kenedijem.

O vezi sa zvezdom benda One Direction, Herijem Stajlsom, prijateljica ove zvezde otkrila je:
- Heri je bukvalno progonio Tejlor, jurio ju je godinu dana. Bio je oduševljen njom, molio ju je da budu zajedno. Ipak, ova veza se raspala kada je on poslao Tejlor poruku da se na internetu pojavila fotografija na kojoj se ljubi sa prijateljicom - navodno je tvrdio da je u pitanju samo nevin poljubac za rastanak. Ipak, ništa nije bilo nevino na toj fotografiji. Tada je Tejlor prekinula ovu vezu, a on ju je ponovo progonio, dok se nisu konačno pomirili. Ipak, ona se sve vreme osećala kao da on gleda sve druge devojke. A jedne večeri u Londonu on je jednostavno nestao, nakon čega je Tejlor rešila da definitivno okonča ovu vezu.

Prijateljica Sviftove otkrila je još nešto o njenim momcima:

- Svaki je zbog nečeg bio problematičan. Konor Kenedi, kome je tada bilo tek 17 godina, sa Tejlor je ostao tek dva meseca, a ona je bila oduševljena njime. Bila je u vezi i sa Džejkom Gilenhalom i Džonom Majerom, ali tada je bila veoma mlada, a oni već u tridesetim godinama, i obojica su je veoma povredili. Tada je htela da bude u vezi sa mlađim, jer je mislila: "Ovi su me povredili, ali on neće." Ali na kraju ipak jeste.

Tejlor je ispričala nešto i o slici koju su mediji kreirali o njoj:
- Za devojku koja piše o svojim osećanjima, a onda je neko prikaže kao osobu koja je nestabilna, histerična i očajna, koja tera momke da je ožene i da joj naprave dete - mislim da mi to oduzima nešto što bi trebalo da bude slavljeno. Žena koja o svojim osećanjima priča kao da se ispoveda a onda se to koristi protiv nje, to je malo seksistički.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti