Aca Lukas otkrio detalje koncerta na Marakani

Aca Lukas otkrio detalje koncerta na Marakani

Autor: | 06/03/2013

0


Produkcija Beoton potvrdila je danas na press konferenciji na stadionu Marakana da će deseti koncert Ace Lukasa u Beogradu biti održan na našem najvećem stadionu 8. juna u Beogradu.
Na konferenciji su govorili Saša Mirković ispred Beotona koji organizuje koncert, Danijela Vidosavljević, Milenko Škarić ispred Sky musica i Aca Lukas.

- Moj san je bio da osvojim Evropu i da sa pevačem sa kojim sarađujem napunim Marakanu. Prvi sam ostvario sa Marijom Šerifović. Aca Lukas lažucka kada su u pitanju neke naše privatne stvari ali kada je obećao svojoj publici koncert na marakani, to ce se i dogoditi. Ne sumnjajte da će Marakana biti puna pošto u ovom trenutku postoje rezervacije za 25.000 karata - rekao je Mirković.

- Vidim da pevači prave greške i pevaju samo nove pesme. To je velika greška. Publika traži pesme sa kojima si postao popularan a čuo sam da Halid nije pevao svoje najveće hitove kao što su Zlatne strune - rekao je Aca i dodao:

- Moj san je bio da imam koncert na Marakani i ove godine ću ga ispuniti.

Sky music je najavio da će za Lukasa biti postavljena najveća bina i najveća produkcija ikada do sada. Sve inače rade domaće kompanije.

- Kada najavljuju strane produkcije uvek to dođu neke b ili c produkcije. Rekao sam Mikiju iz Sky musica sve što treba da se dokupi da se dokupi. Pa oni imaju najveću kocku tj najveći stejdž. Biće to bolje od bilo koje strane produkcije - rekao je Mirković.

- Meni je najbitniji dobar zvuk, veliki stejdž jer ja nemam simfonijski orkestar - rekao je Lukas.

Od danas su puštene karte po povlašćenim cenama i koštaju od 500-1100 dinara:
- Svi oni koji misle da ću da delim karte da znaju da neću jer mi Mirković ne da ni jednu kartu!
- Čovek ima toliko prijatelja da je to neverovatno. Ako hoće neka im kupi od svog honorara, nema razloga i ne možemo da puštamo besplatne karte - rekao je Mirković.

Na pitanje kako će zastititi travu Lukas je rekao da će to biti urađeno najsavremenijom zaštitom. Bina će biti na južnoj strani da se ne bi stvaralo zagušenje.

- Goste nikada ne najavljujem ali je logično da će biti gošća najverovatnije Ana Visi pošto sa njom radim duet.

20130306_130033

20130306_130333

20130306_130400

I


Tekst: Ivan Vuković copyrighted, Life Content
Foto: Ivan Vučićević copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još