Marija Mihajlović: Srećna sam jer pesma "Halo" izaziva snažne emocije

Marija Mihajlović: Srećna sam jer pesma "Halo" izaziva snažne emocije

Autor: | 06/03/2013

0


Marija Mihajlović je i na upravo održanom "Beosongu" potvrdila da je jedan od najboljih vokala u našoj zemlji. Sa pesmom "Halo" osvojila je četvrto mesto i, kako kaže, veoma je zadovoljna kako je sve proteklo.
- Nisam razmišljala o pobedi, mada ne bih imala ništa protiv da se to desilo - kaže uz osmeh Marija.
- Ali osnovni razlog zbog koga sam se prijavila je želja da predstavim jednu novu pesmu i da najavim izlazak mog novog albuma. Doduše, dvadeset godina posle prvog, ali bolje ikad nego nikad.
Kako je publika mogla da čuje, njena pesma je dirljiva balada, koju je napisao Nikola Čuturilo Čutura, a aranžirali Boban Janković i Srđan Tanasković.
- Još pre festivala, dok sam je puštala prijateljima, reakcije su bile fantastične. Ljudima su ili potekle suze ili su mi govorili da im se koža naježila. Reakcije su i dalje takve, jer je u pitanju baš emotivna pesma - objašnjava Marija.
"Halo" je jedna od pesma koje su pravljene za njen novi album, a od nekoliko kompozicija koje su već gotove, Marija je izabrala da sa ovom konkuriše za "Beosong".
- Na albumu sarađuje mnogo autora, sve su to moje kolege sa kojima sam i do sada radila. Tu su Bajaga, Bora Čorba, Đule Van Gog, Kiki, Ljuba Ninković... Priču je u stvari započeo Rambo Amadeus, to je bila njegova ideja. On je uglavnom i zvao sve te ljude, i govorio im kako bi zbog dugogodišnje saradnje sa mnom svaki od njih trebalo da uradi bar po jednu pesmu za mene. I tako sam od svih njih dobila pesme, na prijateljskoj osnovi. Dakle na poklon - rekla nam je Marija, dodajući da jedva čeka da pesme sa svog drugog albuma podeli sa publikom.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin