Ana Ivanović: Više ne skriva sreću

Ana Ivanović: Više ne skriva sreću

Autor: | 06/03/2013

0


Pošto su skoro svi svetski i naši mediji objavili paparaco fotografije naše teniserke Ane Ivanović i njenog dečka Marka Stilitana, poznati par nedavno se prvi put zajedno pojavio na jednom javnom dešavanju. Naime, posle mesec dana zabavljanja trenutno trinaesta teniserka sveta i dvadesetšestogodišnji biznismen uživali su u poseti Dubaiju. Uspešna sportistkinja i brend ambasadorka prestižne komanije „Dubai djuti fri“ zasenila je prisutne kada se u u dugačkoj plavoj haljini pojavila u hotelu „Džumeira Kriksajd“. Vidno raspoložena pored crvenih sofa kreativnog dela čuvene dizajnerke Zahe Hadid, Ana Ivanović strpljivo je pozirala fotografima, koji su istom prilikom sa našom teniserkom uradili reklamni film za čuvenu arapsku kompaniju. Zgodna crnka mamila je poglede prisutnih i na račun svog izgleda i ljubaznosti pokupila je pregršt komplimenata.
- Veoma sam zadovoljna što je „Dubaji djuti fri“ izabrao baš mene za ambasadora. Reč je o velikoj i uspešnoj kompaniji koja podržava ženski tenis - izjavila je Ana Ivanović.
Iako je Anina poseta Dubaiju bila poslovne prirode, lepa dvadesetpetogodišnjakinja imala je priliku da se odlično zabavi. Sve vreme društvo joj je pravio njen novi emotivni partner. Njih dvoje delovali su veoma prisno i vidno su uživali u bogatom meniju ovog arapskog hotela. Na žurki povodom početka teniskog turnira „Dubai djuti fri“ koja je obilovala zanosnim trbušnim i egzotičnim igračicama, Ana je pomno pratila njihov ples, posle čega je na njenu veliku radost izabrala jednu haljinu sa izložbe lokalnih nošnji postavljenih u bašti hotela. Poput velike svetske zvezde Ana je poznatom hotelu podarila svoje unikatno umetničko delo. Ivanovićeva je, naime, udarcem teniske lopte, prethodno potopljene u boju, oslikala slikarsko platno.
Pre Dubaija, naša najuspešnija teniserka imala je veliku želju da svog dečka Marka Stilitana upozna sa roditeljima. Njih dvoje su nekoliko dana boravili u srpskoj prestonici. U društvu Aninog oca Miroslava Ivanovića, popularni par posetio je brojne beogradske restorane, a nisi propustili ni žurku Novaka Đokovića, Stilitanovog dobrog prijatelja, koji ih je i upoznao. Naša teniserka ni dok je boravila u rodnom gradu nije u potpunosti bila rasterećena od sporta, pa je svakodnevno odlazila u teretanu gde je trenirala. Sve vreme društvo joj je pravio njen novi momak. Budući da je bila na svom terenu dvadesetpetogodišnja teniserka bila je prilično opuštena i raspoložena.
- Volim naš mentalitet i stil zivota u Beogradu. Uvek je veliko zadovoljstvo vratiti se u Beograd i provesti vreme sa prijateljima, porodicom i biti među ljudima koji slično razmišljaju. Mislim da su nam ukorenjene dobre porodične vrednosti što nas na neki načim određuje - rekla je Ana Ivanović u nedavnom intervjuu za magazin „Hello!“.
Prema tvrdnjama Aninih i Markovih zajedničkih prijatelja njihova ljubavna veza, iako kratko traje, sve je intenzivnija i ozbiljnija. Neki veruju da će ubrzo biti krunisana brakom, a budući da je odavno osetila majčinski instinkt, prinova bi bila velika radost za našu najbolju teniserku.
- Volim decu i uvek uživam da provodim vreme sa njima. Često me ljudi zamole da se slikam sa njihovom decom. Ona su uvek tako slatka. Budući da sam jedno od starije dece u familiji, često sam vodila računa o mlađem bratu i rođacima i uživala sam u tome - izjavila je Ana.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti