Dušan Svilar: Nisam iznenađen plasmanom na Beosongu

Dušan Svilar: Nisam iznenađen plasmanom na Beosongu

Autor: | 09/03/2013

0

Nakon što je Bora Đorđević u jednoj emisiji izjavio da je njegov menadžer Gane Pecikoza, koji zastupa i Dušana Svilara, pre finala "Beosonga" mladom pevaču rekao da će na festivalu zauzeti drugo mesto, Pecikoza je to i potvrdio, ali i objasnio kako je znao da će grupa "Moje 3" odneti pobedu.
- Intuitivno znam, kada čujem pesmu, koje će mesto zauzeti. To je čista matematika. Dušan je sam imao 20.000 glasova, a ovako je publika dala po 8.000 glasova Sari, Neveni i Mirni i tako su one pobedile. Da je Svilar pobedio u "Zvezdama Granda", a mesec dana nakon toga organizovan "Beosong", on bi sigurno pobedio. Ovako je popularnost mladih dama zbog prethodnog takmičenja učinila da one pobede - izjavio je Pecikoza, a Dušan Svilar potvrdio je njegove reči.
- Bio sam spreman na to da ću biti drugi, tako da se nisam iznenadio. Na neki način me je Gane pripremio na to. Zahvaljujem se svima koji su u anketama na internetu glasali za mene, kao i novinarima koji su ostali neutralni do kraja takmičenja. Meni je prioritet bio da predstavim pesmu na najbolji mogući način, onako kako smo je moj tim i ja zamislili, i mislim da smo uspeli u tome. Nismo nikome vređali inteligenciju našim nastupom, već je sve bilo umereno, što narod od mene može i dalje očekivati - zaključio je mladi pevač.
Pecikoza nije imao komentar na pesmu "Ljubav je svuda", koju izvode članice grupe "Moje 3".
- Što se tiče pobedničke pesme, ne mislim ništa o njoj. I Marina i Mare mogu to mnogo bolje, ovako su iskoristili ekspanziju popularnosti tri dame i rezultat je bio neminovan. Daj bože da se plasiramo u finale - kaže Pecikoza.

Izvor: Alo

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti