Merjem Uzerli: Odmor u apartmanu Cece Ražnatović

Merjem Uzerli: Odmor u apartmanu Cece Ražnatović

Autor: | 14/03/2013

0

Turska glumica Merjem Uzerli koja je slavu stekla zahvaljujući glavnoj ulozi Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" provodi vikend u sobi najveće srpske zvezde. Hurem je naime rezervisala predsedničkii apartman u hotelu Ramada Aqua world resort u Budimpešti gde će, u društvu dece iz svoje porodice, provesti naredni vikend, potvrđeno je medijima od strane Zite Ovari, PR manadžerke hotela iz Budimpešte.
- Gospođica Uzerli drugi put dolazi u naš hotel sa prijateljima i obično dane provode u ludorijama akva parka. Kako je zahtevala vip apartman, tokom boravka u Budimpešti biće smeštena u Cecin apartman, odnosno vip odaje naašeg hotela koje nose ime jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu - kaže Zita.


S druge strane, folk diva ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da će "ugostiti" popularnu Hurem:
- Pratim seriju, i lagala bih ako bi rekla da me Hurem nije opčinila na neki način, čak i pored svih smicalica koje pravi. Moji prijatelji sa decom trenutno borave u hotelu i čuli su da glumica dolazi i da će biti smeštena baš u apartman koji nosi moje ime. Želim joj da uživa i da lepo provede - kaže Ceca i dodaje da će uskoro i sama poći sa decom na vikend u ovaj hotel:
- Veljko i Anastasija obožavaju akva parkove, a ja tamo punim baterije. Generalno, termalna voda me opušta i u tim bazenima mogu da aprovedem ceo dan.


Ramada aqua world resort i Budipešte je omiljena destinacija srpskih turista, i idealno mesto za odmor porodica s decom iz naše zemlje i regiona. U promociju ovog kompleksa uključene su i mnoge ličnosti iz Srbije i regiona a hotel u svetu trenutno promoviše srpski top model Gordana Radić.

Tekst: Siniša Kraljević

Foto: Nikola Bojanić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti