Severina: Pripreme za spektakularan koncert u Areni

Severina: Pripreme za spektakularan koncert u Areni

Autor: | 14/03/2013

0

Severina Vučković ovih dana neumorno vežba koreografije kojima namerava da oduševi svoje fanove koji će prisustvovati njenom koncertu u "Kombank areni" 30. marta. Okružena plesačima grupe "Maestro" i uz pomoć režisera Tomaža Pandura, svetske prvakinje u latino američkim plesovima Nadie Bickove, koreografa i svetskog prvaka u step densu Anže Škrube pevačica neumorno vežba svaki dan. Pripreme za koncert trenutno se odigravaju u Ljubljani, a Severina je još jednom pokazala da je u zavidnoj formi. Pevačica je najavila novi koncertni spektakl u "Areni", a po svemu sudeći odlučna je da tu nameru sprovede u delo.
Severina, osim plesa, svakodnevno trči kako bi bila u što boljoj fizičkoj kondiciji pred nastupajuće koncerte. Zanimljivo je da je angažovano čak 200 ljudi koji čine veliku produkciju na koju se Severina oslonila pred turneju "Dobrodošao u klub", koja startuje u Rijeci. Stilista poznate pevačice je Darko Marjanović, a navodno kostime bi trebalo da radi i Marko Mitanovski. Severina je najavljujući koncert rekla da će u Beograd doći sa sinom, ali da će on biti prisutan samo na generalnoj probi.
– Znam da me srpska publika voli i malo sam opuštenija nego pre tri godine pred prvi koncert u Areni – ispričala je ona.
Najviše pažnje privukao je angažman Tomaša Pandura, najskupljeg slovenačkog reditelja koji radi velike projekte u Evropi. Za režiju spektakla Crna maska u mariborskom Slovenskom narodnom pozorištu, tražio je i dobio honorar od 70.000 evra, a srpskoj publici poznat je po genijalnoj postavci Pavićevog „Hazarskog rečnika u Sava centru 2002. godine. Pandur je u Grčkoj 1999. napravio predstavu "Silence of the Balkans", na kojoj je sarađivao sa Goranom Bregovićem.

Izvor: Blic

Foto: Aljoša Rebolj

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin