Vlada Vuksanović: "Farma" ili "Veliki brat"?

Vlada Vuksanović: "Farma" ili "Veliki brat"?

Autor: | 15/03/2013

0

Bekstvo u prirodu čest je potez ljuvi koji pate nakon prekida duge veze, a ovom načinu prevazilaženja bola izgleda će pribeći i Vlada Vuksanović, koji je, kako saznajemo, u pregovorima sa produkcijom rijalitija "Farma", ali i sa čelnicima "Velikog brata", kako bi se priključio učesnicima jednog od ova dva rijaliti programa.
Kako otkriva izvor blizak produkciji rijalitija "Farma", zgodni maneken je zainteresovan za ulazak u ovaj program, ali ipak još nije potpisao ugovor.
– Dolazio je Vlada na Pink da pregovara sa produkcijom. Izneli su mu svoju ponudu, razgovarali su oko sat i po, ali on još nije potpisao ugovor. Ostalo je da će još malo razmisliti. Tako da oni još uvek pregovaraju sa njim, a on još uvek razmišlja – kaže izvor.
S druge strane, i izvor blizak čelnicima "Velikog brata" tvrdi da su pregovarali sa Vuksanovićem, sa kojim su pred potpisivanjem ugovora.
– Pregovara se još uvek sa mnogima, ali Vlada Vuksanović je zaista zainteresovan za ulazak u Velikog brata ii čelnici Emotiona su baš zainteresovani za njegovo učešće. Međutim, on još uvek razmišlja – kaže dobro obavešteni izvor. Ipak, poslednju reč ima Vlada, te će se njegova odluka o tome da li će sesti na stolicu "Farme" ili "Velikog brata" znati tek sledeće nedelje, kada oba rijalitija počinju.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin