Madona: Neobičan stajling na dodeli GLAAD nagrada

Madona: Neobičan stajling na dodeli GLAAD nagrada

Autor: | 18/03/2013

0

Kraljica popa Madona privukla je svu pažnju na dodeli GLAAD nagrada koja je održana u subotu u Njujorku, kada se pojavila obučena poput izbiđača. Ovo nije prvi put da slavna pevačica iznenadi svojim izborom garderobe, ali je ovog puta uspela da nadmaši sama sebe, noseći plavu košulju i bermude ukrašene značkama i maramom, šešir i ravne čizme. Tokom svečane ceremonije, tokom koje se odaju priznanja ljudima koji pružaju podršku gej populaciji, ona je otkrila zašto se odlučila za ovakav stajling.
- Želela sam da budem izviđač kada sam bila mala ali me nisu pustili jer sam devojčica. To je bezveze. Umem da založim vatru i znam kako da podignem šator. Imam vrlo dobar osećaj za pravac. Mogu da pomognem svojoj zajednici. Mislim da treba da mi dozvole da se pridružim izviđačima i da treba da promene svoja pravila - otkrila je pevačica.
Ipak, Madona je i nakon toga nastavila da šokira, pošto je u jednom trenutku strastveno poljubila televizijskog voditelja Andersona Kupera, nakon što mu je udelila nagradu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin