Vlado Georgiev: Uskoro novi album i turneja

Vlado Georgiev: Uskoro novi album i turneja

Autor: | 23/03/2013

0

Popularni kantautor Vlado Georgiev posetio je juče 51. Međunarodni sajam automobila i tom prilikom je otkrio da radi na novom albumu koji bi trebalo da se nađe u prodaji početkom maja.
Veliki broj njegovih fanova primetio ga je na štandu Audija i iskoristio priliku da se fotografiše i porazgovara sa svojim omiljenim pevačem. Poznato je da njegova u spešna saradnja sa kompanijom Audi traje od 2005. godine, i da je 2010. godine po prvi put u zemlji i regionu model automobila dobio potpis jedne javne ličnosti. Audi model tada je poneo ime "Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev". Ovom prilikom, pevač je najavio i svoj album "Daljina" za koji planira da se "zavrti" malo pre koncerta u Kragujevcu, 6. maja, kojim će otvoriti svoju muzičku turneju. Poznat kao šaljivdžija, Vlado se i ovaj put dobro zabavio, pa se našalio sa predstavnicima kompanije na račun modela koji mu se očigledno mnogo dopao.
- Kako je lep osečaj dobiti auto, vrlo mi se sviđa! Može samo u crnoj boji! – uz širok osmeh rekao je pevač.
Georgiev je nedavno predstavio singl "Živim sad", kojim je i najavio novi album, a ovom prilikom kompanija "Audi" prisutnima je poklonila po disk upravo sa ovom numerom, kao i fotografiju sa Vladom, u ramu specijalno dizajniranom ovim povodom. Ljubitelji automobila mogli su sa pevačem da porazgovaraju, kako o auto svetu, tako i o Vladovim muzičkim planovima, a kao strastveni vozač, pevač je dodao da su brojni njegovi hitovi nastali upravo za volanom.

Izvor i foto: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još