Sanja Dimitrijević: Neprijatno sam iznenađena Uroševim ponašanjem

Sanja Dimitrijević: Neprijatno sam iznenađena Uroševim ponašanjem

Autor: | 02/04/2013

0


Sanja Dimitrijević, bivša devojka Uroša Ćertića, ukućanina "Velikog brata", kaže da je veoma neprijatno iznenađena ponašanjem svog bivšeg dečka. Učesnica "Prvog glasa Srbije" tvrdi da joj nije jasno šta on radi s Avom Karabatić, jer su njegove, kako kaže, sve devojke bile normalne i iz finih porodica.
- Iskreno, nisam znala da Uroš može tako da se ponaša. Veoma neprijatno sam iznenađena. Mi nismo u vezi mesec dana. Nismo se slagali i eto, sada je samo potvrđeno da sam bila u pravu kada smo se razišli - kaže Sanja Dimitrijević komentarišući to što je Uroš već prve noći u "Velikom bratu" završio s Avom.
Kaskader je, međutim, sve porekao, i to pred jednim od blizanaca, ali Sanja kaže da to ne menja previše sliku o onome što se dešavalo.
- O Avi nisam čula nijednu lepu reč. Neka im je sa srećom! Urošu sam odavno rekla šta mislim o određenim stvarima. Ovo je njegov izbor. Čudno mi je, jer ovo nije osoba koju ja poznajem. Sve ovo mi se ne dopada, opet kažem, nije mi jasno - dodaje pevačica.
Sanja ističe da je Uroš prema njoj uvek bio divan i da ta osoba nema veze sa onom koju gledamo kako se razvlači po krevetu i po kombiju, sa starletom. Na pitanje da li misli da je seks sa Avom zapravo Uroševa taktika, kaže da što se tiče njega više ništa ne može da tvrdi.
- Svi oni valjda imaju neku taktiku. Više ne znam ništa o Urošu, ja njega sada ne poznajem, tako da ne znam šta i zašto. Svi su zgroženi njegovim ponašanjem, moji prijatelji i okolina. Moja familija još nije gledala “Velikog brata” - ističe Sanja Dimitrijević, koja trenutno priprema svoj prvi singl.

Autor: Life Content
Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti