Severina: Na koncertu u Areni sam bila jako srećna

Severina: Na koncertu u Areni sam bila jako srećna

Autor: | 03/04/2013

0


Hrvatska pop pevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu. Mada joj nije bilo prvi put da na sceni radi tako nešto.
Cela Arena pevala je "Mili moj", a Severina u kožnom kostimu sa perjem se uz tu numeru "mazila" sa jednom od plesačica i poljubila je. Devojka kojoj je u subotu uveče zavidelo hiljade muškaraca je Ukrajinka Nađa, zajedno sa svojim partnerom već sedam godina živi u Sloveniji i aktuelni su svetski prvaci u latino plasovima.
- Bila sam jako srećna. Poljubac je bio spontan. Ne znam ko ne bi poljubio onakvu devojku - objasnila je svoj potez Severina u intervjuu za "Naksi radio".
Brojne pohvale stigle su na račun ekipe koja je priredila spektakularan koncert, a sama Severina istakla je da joj je neizmerno drago što sarađuje sa ljudima sa kojima sve odlično funkcioniše na sceni.
- Ne možemo se porediti sa stranim koncertima, to su velike produkcije i obilaze mnogo radova. Ali ono što nas razlikuje su emocije. Mi smo na probama imali nekoliko katarzičnih momenata, kada su i plesači plakali - rekla je Splićanka i dodala:
- Volim teatar, zato sam želela da bude baš takav koncert i zato sam angažovala Tomaža Pandura. Mogli smo da stanemo na pozornicu i pevamo pesme koje ljudi vole, s običnim razglasom i rasvetom. Ali ja ne bih bila srećna. Sada jesam.
Domaća publika imala je priliku da deo koncerta vidi i putem direktnog TV prenosa. Sama Severina priznala je da je to na neki način bio njen kompromis, s obzirom na to da nije bila za to da održi još jedan koncert u Areni, iako je postojalo interesovanje.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti