Lekar Majkla Džeksona: Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Lekar Majkla Džeksona: Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Autor: | 04/04/2013

0

Dr Konrad Marej, lični lekar preminulog pevača Majkla Džeksona, koji trenutno u zatvoru služi četvotogodišnju kaznu za ubistvo iz nehata, dao je neobičan intervju za CNN u kojem je razgovarao o Majklovoj smrti, njihovom prijateljstvu, svom suđenju i odnosu sa pevačevom decom, a u jednom trenutku je čak i zapevao. Osuđeni lekar ponovo je u žiži javnosti od kada je porodica Džekson najavila da će tužiti i producentsku kuću AEG Live, koja je organizovala Majklov planirani povratak na muzičku scenu pre nego što je preminuo, jer je ona bila zadužena za nadgledanje rada dr Mareja. Iako nije svedočio na svom suđenju, dr Marej rekao je u intervjuu da će ukoliko ga pozovu svedočiti pred sudom u ovom slučaju.
- Tužno je kad pogledam ono što se dešava na televiziji jer bi Majkl bio uznemiren zbog toga, on bi bio veoma nesrećan zbog svega što se dešava. Jednom prilikom mi je rekao da više ne želi da bude banka za svoju porodicu. A mi vidimo kako se to nastavlja i nakon njegove smrti - rekao je lekar pre nego što je zapevao pesmu "The Little Boy That Santa Claus Forgot" Neta King Kola.
On je rekao da je i dalje u dobrim odnosima sa Majklovom decom, sinovima Princom Majklom i Princom Majklom II i kćerkom Paris, ali da ne ceni previše ostatak porodice Džekson.
- Oni su mi poput moje dece. Volim ih i brinem za njih. Siguran sam da oko njih ima mnogo pijavica kojie pokušavaju da izvuku što više mogu, ali nadam se da deca neće biti njihove žrtve.
Konrad i dalje tvrdi da nije kriv za smrt svog poslodavca.
- Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - rekao je on, nakon čega nije više govorio o svom slučaju jer mu je tako savetovao advokat.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin