Džon Majer: Srećniji sam otkad sam raskinuo sa Kejti Peri

Džon Majer: Srećniji sam otkad sam raskinuo sa Kejti Peri

Autor: | 04/04/2013

0

Muzičar Džon Majer gostovao je u televizijskoj emisiji slavne američke voditeljke Elen Dedženeris, i tom prilikom potvrdio da je njegova sedam meseci duga veza sa Kejti Peri okončana. Ipak, Džon nije želeo da oktiva detalje o uzroku njihovog raskida.
- Trudili smo se da sačuvamo našu vezu od javnosti. To je bila privatna veza i želim da tako i ostane. Razumem zašto mi svi postavljaju to pitanje, ali sam konačno naučio kako da se ogradim od takvih stvari - rekao je on i dodao da je od tada mnogo srećniji i da isto želi i svojoj bivšoj devojci.
Za razliku od Džona, koji nakon raskida želi da se pritaji i posveti svojoj karijeri, Kejti se sa novim ljubavnim neuspehom nosi tako što se provodi. Ona je u nekoliko navrata viđena u večernjim izlascima u losanđeleskim klubovima, a poslednji put društvo su joj pravili slavni par Kristen Stjuart i Robert Parinson. Lepa pevačica pre veze sa Majerom bila je udata za komičara Rasela Brenda, od kojeg se razvela u decembru prošle godine nakon samo 14 meseci braka.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin