Vesli Snajps: Ponovo na slobodi nakon tri godine zatvora

Vesli Snajps: Ponovo na slobodi nakon tri godine zatvora

Autor: | 06/04/2013

0

Američki glumac Vesli Snajps pušten je u četvrtak na slobodu nakon što je služio trogodišnju zatvorsku kaznu zbog utaje poreza. Prema pisanju američkih medija, 50-godišnja filmska zvezda je oslobođena nekoliko meseci pre nego što je odslužio punu zatvorsku kaznu, ali će u narednom periodu biti u kućnom pritvoru i pod strogim nadzorom FBI-a. Vesli je osuđen 2010. godine jer nije platio 15 miliona dolara poreza za svoju zaradu u periodu od 1999. do 2001. godine. Njegovi advokati tada su tvrdili da je prevaren od strane svojih poreznih savetnika, koji su takođe bili u zatvoru, i koji su ga uveravali da nije u zakonskoj obavezi da plaća taj porez. Pre odlaska na odsluženje kazne u zatvor sa minimalnim stepenom bezbednosti, Vesli je izjavio da će mu najviše nedostajati porodica.
- Nervozan sam zbog dužine kazne tokom koje ću biti odvojen od svoje porodice, od svog posla i od svoje mogućnosti da doprinosim svojoj porodici, ljudima koji su zavisili od mene i celokupnom društvu... Mislim da bi svako bio nervozan zbog toga.
Tokom boravka u zatvoru, Snajps se žalio vrhovnom sudu i zatražio da se smanji kazna, ali je žalba odbijena. Glumac je oženjen i ima petoro dece.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin