Dr Feelgood održao predavanje o zdravom životu

Dr Feelgood održao predavanje o zdravom životu

Autor: | 08/04/2013

0


Na Beogradskom festivalu zdravlja, koji se odžava u Domu omladine, dr Saša Plećević poznatiji kao Dr Feelgood održao je predavanje na temu prevencije i zdravog načina života i predstavio prvi edukativni strip na ovim prostorima, u okviru humanitarne kampanje "Dr Feelgood i Novo Nordisk: 505 - šifra za zdrav život".
- Šifra 505 je namenjena zdravim ljudima koji žele da sačuvaju i unaprede svoje zdravlje. Zbog nepravilnog načina ishrane i nedostatka fizičkih aktivnosti posle nekoliko godina postajemo podložni mnogim bolestima. Pridržavanjem saveta iz stripa, sprečićemo nagomilavanje viška kilograma, naš imunitet će biti jači, ređe ćemo biti bolesni i imaćemo na pretek pozitivnu energije koja nas pokreće. Ukratko, vitka linija i dobro zdravlje zagarantovani su svakome ko se pridržava navedenih pravila - rekao je dr Feelgood.
Festival obuhvata predavanja o zdravstvu, dijetetici, wellness-u, alternativnoj medicini o zdravstvenoj i kozmetičkoj nezi. Na manifestaciji učestvuje preko 70 izlagača, predavanja obuhvataju više od 60 tema vezanih za zdravlje i zdrav život.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zdrav život