Majli Sajrus: U središtu novog skandala

Majli Sajrus: U središtu novog skandala

Autor: | 08/04/2013

0


Bivša teen princeza, Majli Sajrus, koja se proslavila ulogom u seriji 'Hannah Montana', podigla je medijsku prašinu novim skandalom.
Nakon što je Holivudom odjeknula vest da je njena veridba sa glumcem Liamom Hemsvortom iz filma 'Igre gladi' pod znakom pitanja, jer ju je on prevario s glumicom Dženuari Džouns, Majli je ponovo u centru pažnje.
Kako prenosi showbizspy, ona je navodno viđena kako puši marihuanu na balkonu s prijateljima u Majamiju, gde je trenutno na odmoru. Pevačica i glumica je sa sumnjivim "smotuljkom" u ruci sedela na balkonu, objavio je Daily Mail.
Mnogima nije promaklo ni to da je Majli na tim fotografijama bez vereničkog prstena, koji joj je poklonio Liam, iako 20-godišnja zvezda tvrdi da oni nisu raskinuli.
- Majli je luda za Liamom i uradila bi sve za njega. Imaju problema u vezi, ali trude se da to prebrode - rekao je jedan izvor.
Prema nekim informacijama, Majlin otac Bili Rej Sajrus ljut je na Liama i na bi voleo da se njih dvoje venčaju.
- On je besan jer vidi da se Liam loše ponaša prema Majli. Nema nimalo poštovanja prema njoj. Otvoreno flertuje s drugim curama. Osim toga, još pre je sumnjao da Liam koristi Majli kako bi se probio u Holivudu. Ako dođe do venčanja, Bili Rej će ga bojktotovati - rekao je izvor.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin