Milica Todorović: U mojoj vezi ima ljubomore

Milica Todorović: U mojoj vezi ima ljubomore

Autor: | 08/04/2013

0


Pobednica druge sezone "Zvezda Granda", Milica Todorović, govori o svojoj karijeri i vezi sa bratom Saše Kovačevića, Radetom.
Milica kaže da ne prati rijaliti programe, niti bi želela da bude deo njih. Ona dodaje da bi ušla u rijaliti jedino ako joj ponude 100.000 evra.
- Šalu na stranu, ne radi se o novcu, jednostavno nisam osoba koja bi na taj način iznela svoj privatni život u javnost - kaže Milica.
Mnogi tvrde da ona ima najbolju guzu na estradi.
- Prijaju mi takvi komentari, ali ne treniram uopšte. Počele su da mi smetaju te priče i takva pitanja, jer su učestala. Kao da je pozadina najvažnija u životu! Muka mi je od tih priča, jer ne gradim karijeru zahvaljujući guzici, nego dobrom glasu - rekla je pevačica.
Milica je već nekoliko godina u vezi sa Radetom, bratom popularnog pevača Saše Kovačevića.
Ona kaže da u njihovom odnosu postoji ljubomora ali u granicama normale. Milica priznaje da mu je jednom slučajno pogledala Fejsbuk profil jer je ostao otvoren na kompjuteru i da je videla kako neka devojka želi da se upozna sa njim. Međutim, ona dodaje da je to normlano jer i njoj pišu muškarci. Pevačica kaže da su preko nje mnogo puta pokušavala devojke da upoznaju Sašu Kovačevića ali da nijedna nije uspela da ga "smuva".

Izvor: Informer

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti