Danijela Dimitrovska: Napustila Njujork zbog kastinga za nova lica za izbor "Elite model looka"

Danijela Dimitrovska: Napustila Njujork zbog kastinga za nova lica za izbor "Elite model looka"

Autor: | 09/04/2013

0


Posle dvomesečnog boravka u Njujorku, Danijela Dimitrovska vratila se u Srbiju, kako bi prisustvovala kastinzima za odabir novih lica koja će se pojaviti u finalnoj trci na takmičenju "Elite model look Srbija i Crna Gora".
- U Njujorku mi je bilo veoma lepo. Pored modnog angažmana imala sam priliku da se susretnem sa svim važnijim modnim agentima i učvrstim saradnju povodom angažmana novih manekena naše modne agencije „Models Inc“. Neko vreme u Americi je sa mnom bio i moj suprug Ognjen Amidžić, pa smo osim poslovnih obaveza imali vremena i za uživanje, koje se posle Njujorka nastavilo i u Barseloni, gde sam radila jedan katalog - kaže Danijela Dimitrovska i napominje da se veoma raduje kastinzima koje organizuje njena modna agecija.
- Imaću priliku da prisustvujem nekim kastinzima koji će se održati u narednom periodu. Prvi među njima je Novi Sad, gde će se u hotelu „Central“ 6. aprila, u četrnaest časova, održati prvi kasting, a istog dana je i kasting u Nišu u kafeu „Sky“. Potom, 13. aprila sledi kasting u Beogradu u restoranu „Bah“, u dvanaest časova, i u Požarevcu u kafeu „Sansa“ u sedamnaest - rekla je Danijela Dimitrovska.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti