Nevena Miličević: Zbog fizičkog obračuna diskvalifikovana iz "Velikog brata"

Nevena Miličević: Zbog fizičkog obračuna diskvalifikovana iz "Velikog brata"

Autor: | 10/04/2013

0


Kako smo saznali, pre nekoliko sati desio se fizički obračun u kući Velikog Brata na Košutnjaku! Manekenka Nevena Miličević je udarila Ivanu Stamenković Sindi! Osim što ju je udarila, ona je i počupala za kosu. Svađa se dogodila oko bezazlene stvari. Sindi je prokomentarisala da Nevena ima celulit a onda je i uštinula za nogu. Nevenu je to razbesnelo pa je počupala i udarila Sindi u glavu.
Nakon vesti o tuči, stiglo je i zvanično saopštenje iz "Emotiona", koje prenosimo u celosti.
- Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu, naime manekenka Nevena Miličević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom. Do toga je došlo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakvo fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata. Svi ukucani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću, ali pravila su jasna i moraju se poštovati.
Povodom ovog slučaja oglasila se Marija Savić Simić, direktorka agencije Forma Viva, čiji je Nevena model:
- Nevena Miličević kao model agencije Forma Viva uvek je bila odgovorna u poslu i pristojno se ponašala, što je nama najvažnije. Ulazak u Velikog Brata, kao i šta tamo radi su njen lični izbor i mi nemamo sa tim ništa. Verujemo da su to posebne okolnosti i da su rekacije ljudi koje borave tamo urađene u afektu.

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin