Severina: Neobičnim poklonom rasplakala obožavateljku

Severina: Neobičnim poklonom rasplakala obožavateljku

Autor: | 10/04/2013

0


U etru Narodnog radija u emisiji ‘Dnevni boravak’ gostovala je najveća regionalna pevačka zvezda Severina Vučković.
Bila je ovo odlična prilika da Severina još jednom najavi svoj veliki koncert koji će se 11. maja godine održati u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje 'Dobrodošao u klub', koja je oduševila sve koji su imali prilike da vide ovaj muzički spektakl - u Rijeci i Beogradu.
Severina je iskoristila priliku da se zahvali svojim saradnicima Filipu i Milošu, koji su napravili sjajan posao oko njenog novog albuma, ali je i s oduševljenjem pričala o Tomažu Panduru, Marku Mitanovskom, Anžeu Škrubeu i Danijelu Kolundžiji, ljudima koji su turneju 'Dobrodošao u klub' učinili nezaboravnim muzičko-scenskim spektaklom.
Kako to obično biva sa istinskim zvezdama i Severina je u etar Narodnog radija donela dašak glamura, ali i suze radosnice, razveselivši mladu Anu, maturantkinjuu iz Gospića. Naime, Anini roditelji su slabijeg imovinskog stanja, pa svojoj kćerki nisu mogli da omoguće haljinu za matursko veče, stoga je Seve odlučila da pokloni Ani haljinu svoje omiljene dizajnerke Aleksandre Dojčinović i na taj način osigurala mladoj devojci veče koje će sigurno pamtiti celog života.
Severinu je ova priča podsetila na njenu maturu, kojoj ni sama nije mogla da prisustvuje, jer je organizovana u trenutku kada je imala dogovoren svoj prvi koncert i na ovaj je način želela da pokloni Ani nezaboravnu noć, kada je već ona nije imala po završetku svog školovanja.
Osim haljine, Severina je Ani poklonila i cipele, dok je Aleksandra Dojčinović kroz etar u javljanju uživo obećala Ani haljinu po sopstvenom izboru, što je na oči mlade maturantice nateralo suze radosnice. Uz ovo lepo iznenađenje Severina je pozvala i sve svoje obožavatelje na koncert u zagrebačkoj Areni.

Autor: Life Content
Izvor: Dnevnik.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti