Milan Jovanović: Fudbaler u sukobu sa zakonom

Milan Jovanović: Fudbaler u sukobu sa zakonom

Autor: | 13/04/2013

0


Inerventna ekipa policije je u noći između petka i subote u Bulevaru Mihajla Pupina privela fudbalera Crvene zvezde Milana Jovanovića zbog napada na policajca u kafeu Danila Ikodinovića "Tako je suđeno", saznaje "Alo". Osumnjičeni Milan Jovanović (28), kome je određeno policijsko zadržavanje "poslat je na trežnjenje, a potom će se u konsultacijama s nadležnim pravosudnim organima ići na utvrđivanje njegove krivične odgovornosti", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Navodi se i da je Jovanović, koji je bio u društvu sa još jednom osobom, razbio flašom staklo na automobilu "seat" u blizini stanice policije u Novom Beogradu i da je patrola policije potom izašla da interveniše. Prilikom intervencije "osumnjičeni, koji je bio u alkoholisanom stanju, drsko se ponašao prema policajacima, a potom je počeo da vređa i pripadnike Interventne jedinice koji su došli da pomognu kolegama".
"Jednog od pripadnika Interventne jedinice udario je pesnicom i naneo mu lake telesne povrede", navode u MUP-u.
Jovanović je zimus vraćen sa priprema Zvezde zbog incidenata koje je u hotelu napravio pod dejstvom alkohola. Fudbaleru Crvene zvezde je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će ga istražni sudija saslušati.

Izvor: Tanjug, 24sata.rs
Foto:  FK Crvena zvezda

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti