Antonina Petković: Srećna zbog saradnje sa modnom kućom "Prada"

Antonina Petković: Srećna zbog saradnje sa modnom kućom "Prada"

Autor: | 18/04/2013

0


Top-model agencije "Models Inc. - Elite Model Look" Antonina Petković fotografisala se u Milanu za najnoviju kolekciju modne kuće "Prada". Mlada Čačanka nosila je luksuzne modele koji su namenjeni VIP kupcima ovog poznatog brenda, a fotografije će biti predstavljene samo poznatim ljubiteljima "Prade". Antonina je uzbuđena zbog značajnih angažmana koje na početku karijere dobija u najvećim modnim prestonicama kao što su Milano i Pariz.
- Velika je čast fotografisati se za "Pradu". Posebno mi je bilo drago što sam nosila skupocene limitirane komade odeće ovog neverovatnog brenda koje, da se ne bavim ovim poslom, verovatno ne bih imala prilike ni da vidim. Mojoj matičnoj agenciji "Models Inc. - Elite Model Look", kao i mojim roditeljima, koji su mi pružili ogromnu podršku, pripada najveća zasluga što se moja karijera razvija u ovom pravcu i veoma sam srećna zbog svih do sada postignutih uspeha - kaže Petkovićeva za "Hello!".
Osim što je radila za prestižnu modnu kuću "Prada", nosila je modele iz kolekcija Viktorije Bekam, Vivijen Vestvud, brendova "Max Mara" i "Pepe Jeans", a bila je i jedan od supermodela koji su učestvovali na reviji "Etam", kojom je otvorena "Nedelja mode" u Parizu. Rame uz rame učestvovala je sa slavnim supermodelom Izabelom Fontanom.
Mnoge devojčice sanjaju da jednog dana krenu stopama Antonine Petković, a prvi korak je svakako kasting "Dahlia Elite Model Look", koji će se održati 6. aprila u Nišu i Novom Sadu, a već 13. u Hotelu "Bah" u Beogradu i Požarevcu.

Tekst: Life Content, Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin