Anabela Bukva: Ovakvu trudnoću bih svakome poželela

Anabela Bukva: Ovakvu trudnoću bih svakome poželela

Autor: | 18/04/2013

0

Anabela Bukva došla je iz Sarajeva, gde živi sa suprugom Andrejom Atijasom, u Beograd. Dolazak u srpsku prestonicu nakon dužeg vremena Anabela je iskoristila za druženje sa svojim kćerkama, ali i kučetom.
Naime, pevačica dugo nije bila u Beogradu, već je u Sarajevu održavala trudnoću, ali pre nekoliko dana vratila se u prestonicu Srbije kako bi poslednje dane pred porođaj provela uz svoje prijatelje. Kako saznajemo, žena poznatog bosanskog biznismena u Beogradu će ostati nekoliko dana i brzo se vraća u Sarajevo jer joj je tamo zakan porođaj i sve je spremno za dolazak male Blanke. Anabela je novinarima otkrila da se odlično oseća.
– Ostalo mi je je još četiri nedelje do porođaja i verujte da mi je brzo proletelo. Mada, dosta je prošlo od mog drugog porođaja, pa sam se i odvikla. Sve mi je nekako čudno, ali najbitnije je da se dobro osećam i da je sve u najboljem redu. Došla sam nakratko u Beograd, ali porodiću se u Sarajevu – rekla je gospođa Atijas.
Njen suprug nije došao sa njom u Beograd zbog poslovnih obaveza, ali par će uskoro biti ponovo zajedno.
– Nema trikova, nema ni iskustva. Ponašala sam se onako kako sam se osećala mislim da je unutrašnji mir i ono unutrašnje zadovoljstvo presudilo. Jednostavno samo moz sa poželim ovakvu trudnoću svakome – izjavila je Anabela i dodala da joj nedostaje scena.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin