Samsung Galaxy S4 uskoro dostupan i u Srbiji

Samsung Galaxy S4 uskoro dostupan i u Srbiji

Autor: | 19/04/2013

0

Kompanija Samsung Electronics predstavila je četvrtu generaciju linije Galaxy – telefon Galaxy S4 koji je osmišljen tako da vas poveže sa važnim stvarima u životu i učini vaš život još bogatijim i sadržajnijim. Očekuje se da će prodaja, u kordinaciji sa operaterima, krenuti od 27. aprila, nakon čega će ovaj uređaj biti dostupan i na svim Samsung prodajnim mestima u Srbiji.
- Shvatajući šta nam je u životu najvažnije, Samsung je model GALAXY S4 osmislio tako da zbliži ljude, čineći svakodnevni život kvalitetnijim. Ovaj uređaj je postavio standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona objedinjujući iskustva korisnika širom sveta, koji su nam pomogli da dizajniramo ovako elegantan i moćan telefon - rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i istakao:
- Ponosni smo što će Samsungov model Galaxy S4 i korisnicima u Srbiji poboljšati način života i ispuniti želje onima koji su nestrpljivo čekali da se ovaj telefon pojavi na tržištu.

Full HD Super AMOLED ekran od 5 inča i još moćnija baterija smešteni su u vrhunski dizajnirano kućište, najtanje i najlakše do sada. Opremljen veoma brzim četverojezgarnim procesorom od 1.9 GHz, kao i kamerom od 13 megapiksela, ovaj multifunkcionalni telefon biće dostupan u dve boje – "mistično crna" i "ledeno bela", kasnije možemo očekivati i druge nijanse.
Zahvaljujući posebno napravljenoj Experience zoni u zgradi Kinoteke u Beogradu, gde je ovaj uređaj zvanično predstavljen, korisnici su mogli da uživaju u funkcijama telefona Galaxy S4 samo mesec dana nakon zvaničnog predstavljanja u SAD. Predstavljanju nove Samsungove perjanice prisustvovao je veliki broj partnera i prijatelja kompanije, ali i brojne poznate ličnosti iz javnog i poslovnog života.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin