Leonardo di Kaprio: Karijera krivac za neuspele veze

Leonardo di Kaprio: Karijera krivac za neuspele veze

Autor: | 19/04/2013

0

Zabavljao se sa nizom lepotica poput Žizel Bundšen, Bar Refaeli i Blejk Lajvli, ali Leonardo di Kaprio trenutno se nalazi u neobičnoj poziciji – samca. Glumac kaže da je za to kriva njegova karijera.
- Kada šest meseci snimate u Maroku ili tako nekom mestu, to i nisu idealni uslovi za jednu vezu – kaže Leo u majskom izdanju magazina "Esquire".
Iako je zvanično sam, u poslednje vreme mediji su ga dovodili u vezu sa bivšom Mis Kosova Aferditom Drešaj i koleginicom Margot Robi iz filma "Wolf of the Wall Street".
Glumac kaže da je sebe uvek smatrao autsajderom, uprkos tome što je tri puta nominovan za Oskara.
- Možda zato što nisam nosio dovoljno lepa odela ili nisam dobro izgledao – objašnjava.
– Ulazak u Holivud je kao dobijanje na lutriji. Bukvalno. Ako imate karijeru isto je kao imate dobitni tiket. I onda kažete: Okej, srećan sam što imam ovaj film i onda sledeći i ako ne dam sve od sebe, ako ne zapnem iz sve snage da od toga napravim nešto od čega ću živeti, onda sam proćerdao zlatnu priku. To me je oduvek pokretalo.
Pošto je već u 22. godini postao miljenik žena nakon filmova "Romeo + Julija" i "Titanik", Leo priznaje da se teško nosio sa uspehom.
- Nisam razumeo šta znači slava i šta znači kad si u planetarnom hitu. I zašto je "Titanik" bio veći hit od drugih hitova. Nema pravila. Niko nije mogao da mi pomogne i kaže šta da radim kada te sve vreme posmatraju niti kako da budem normalan. Svi su se folirali i gledali me drugačije. Danas se osećam mnogo opuštenije i srećnije.
Publika će Dikaprija sredinom maja gledati u filmu "Veliki Getsbi" u režiji Baza Lurmana koji će otvoriti 66. Kanski festival.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin